Uforpligtende forespørgsel på Kristoffer Eriksen
luk
Start 9 Moderator 9 Kristoffer Eriksen

Kristoffer Eriksen

Kristoffer Eriksen

Kristoffer Eriksen (f. 1986) er en erfaren vært der blandt andet har stået bag mikrofonen i flere år i Radio24syvs morgenprogram og været tv-vært på DR’s Detektor, samt på en lang række andre tv-formater på Danmarks Radio, ligesom han har været nyhedschef og chefredaktør for flere landsdækkende medier.

Han er en trænet, prisvindende interviewer med speciale i det kritiske interview, og sætter en ære i, at et interview skal være velresearchet og faktabaseret. Han har bestyret talrige live-debatter med sikker hånd, og er garant for en livlig, men seriøs debat. Han har desuden erfaring som konferencier og live-vært.

Kristoffer Eriksens præsentationsteknik er levende, underholdende og humoristisk og på scenen har han den fordel, at han kan trække på sin erfaring fra det satiriske univers, hvor nogle vil huske ham fra DR3-succeserne ‘Absurdistan’ og ‘Hyklerriget’.

Han har derudover en specialiseret viden inden for følgende områder:

Retssystemet, bandekriminalitet og kriminalitetsforebyggelse

Han er skaberen af podcastsucceserne ‘Bandeland’ på Ekstra Bladet og ‘Banderelateret’ fra Podimo og har derigennem opbygget sig et solidt kendskab til den kriminelle underverden og et stort netværk blandt folk på begge sider af loven. Han har tilegnet sig en stor viden om hele retsområdet samt om arbejdet med kriminalpræventive tiltag.

Integration- og udlændinge, parallelsamfund og udsatte boligområder

I forbindelse med reportageserien ‘Dødsruten’ fra Radio24syv flyttede han i sommeren 2014 ind i en lejlighed i Tingbjerg i København, hvor han og en kollega dokumenterede hverdagslivet i det belastede boligområde. Han har også lavet journalistik fra områder som Mjølnerparken, Blågårds Plads og Vollsmose, og har i det hele taget en dyb indsigt i integrations- og udlændingedebatten.

Politik

Som interviewer og journalist har han haft at gøre med hundredvis af danske politikere, ligesom han har været brugt i tv- og radioprogrammer som Deadline, Go Morgen Danmark og Det Vi Taler Om til at udlægge teksten om større politiske sager. Han har ligeledes skrevet talrige ledere og nyhedsbreve om dansk politik, typisk med et satirisk svirp.

Ulighed og udvikling

I sin tid på DR rejste han rundt i nogle af verdens fattigste lande i forbindelse med produktionen af reportageserien ’Superrig i slummen’, hvor han satte nogle af de rigeste mennesker i verdens fattigste lande stævne, for at høre hvad de tænkte om deres eget samfundsansvar. Han har rejst i blandt andet Bangladesh, Nepal, Ghana, Nigeria og Kenya for at blive klogere på den afgrundsdybe ulighed i udviklingslande.

Forskning

I sin tid på DR’s Detektor fik han en veludviklet forståelse for forskningsområdet, som han har interesseret sig for lige siden. Han har erfaring med at læse og forstå komplicerede forskningstudier og afkode de bagvedliggende metoder. Især interesserer han sig for sundhedsforskning og formidlingen af den.

For Kristoffer Eriksen er det afgørende, at folk går klogere fra de arrangementer, som han er tovholder på, og at de ikke undervejs har været ved at kede sig ihjel. Han forbereder sig grundigt, og er hurtig til at sætte sig ind i komplicerede emner.

Uforpligtende forespørgsel på Kristoffer Eriksen

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder