Uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber
luk
Start 9 Moderator 9 Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber (f. 1967) er kendt som Mr. News på TV2, og med over 30 års erfaring som TV-vært har han en unik baggrund for at få et arrangement til at glide professionelt – med viden, overblik, venlighed, humor og kant.

Mikael Kamber har sideløbende haft en lang lederkarriere, bl.a. som chefredaktør og CEO.

Han har uddannet sig i positiv psykologi i USA, og han har skrevet fem bøger om ledelse, trivsel og arbejdsglæde, bl.a. bestselleren ”Sur for en sikkerheds skyld?”.

Særlige interesser og kendetegn:

Samfundsforhold

Som journalist og nyhedsvært har Mikael Kamber dækket og fulgt med i alle større begivenheder både på den hjemlige og den internationale scene siden Murens fald i 1989. Det betyder, at han har en meget bred paratviden og forståelse af de røde tråde i samfundsudviklingen.

Trivsel, arbejdsglæde og stress

Mikael Kamber har en særlig interesse i trivsel: Hvilke faktorer skaber glæde, motivation og mening i livet og arbejdslivet? Hvordan forebygger man stress? Og hvordan udvikler man sit personlige lederskab? – De spørgsmål har han skrevet fem bøger om, og han har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA.

Det gode interview

Mikael Kamber er en meget erfaren interviewer, lige fra det korte format hvor det handler om at få afklaret hovedpunkterne i en sag, til det nysgerrige, personlige interview. Mikael Kamber har til længere interviews (15 min. +) udviklet en særlig form, hvor han sammen med interviewpersonen udforsker et rum. Rummet kan indeholde alt fra en konkret problemstilling til et værdisæt.

Ledelse

Mikael Kambers baggrund som leder på alle niveauer, bl.a. som mediedirektør i DR og chefredaktør og CEO på Jydske Vestkysten, betyder, at han kender ledelsesgerningen og dynamikkerne i en organisation indefra.

Udvikling af dit arrangement

Mikael Kamber har stor erfaring i at udvikle og tilrettelægge arrangementer, herunder at få de enkelte elementer til at hænge logisk sammen og understøtte hinanden. Så hvis du har brug for sparring og ideudvikling til at sammensætte dit arrangement, kan Mikael Kamber også hjælpe i den fase.

Uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder