Uforpligtende forespørgsel på Mette Vibe Utzon
luk
Start 9 Moderator 9 Mette Vibe Utzon

Mette Vibe Utzon

Mette Vibe Utzon

Mette Vibe Utzon er uddannet journalist i Danmark og USA og har været en af mediernes mest anvendte tv-og radioværter igennem de sidste 30 år.

Hun har som journalist og studievært for både DR, TV2, TV2 News guidet seere og lyttere gennem adskillige folketingsvalg, amerikanske præsidentvalg, statsbesøg, kongelige begivenheder, borgerkrige, finanskriser m.m.

Hun er en eminent interviewer og har som vært på Debatten, TV-avisen, TV2 News, Horisont, forbrugermagasiner, P1 Orientering (se Blå Bog for fuldstændig liste) erfaring i at styre debatter indenfor stort set alle samfundsområder – herunder også internationale og udenrigspolitiske områder, også som vært på f.eks. programmet ”Ellemann/Lykketoft”.

Du vil møde

Mette Vibe Utzon har en særlig evne til at tale med alle, så alle kan forstå det – uden at forfladige stoffet. Og hun fanger sikkert og hurtigt præmis og formål med arrangementet.

Hun er en erfaren moderator, som blandt andet bliver rost for sit overblik og evne til at løfte og styre en dagsorden på en inddragende og behagelig måde. Når man får Mette Vibe Utzon med ombord på en opgave, kan man føle sig tryg ved, at alle aspekter – forudsete såvel som uforudsete – kommer godt og ansvarsfuldt i hus.

Hendes arbejde med at udvikle og afvikle debat – og nyhedsprogrammer igennem karrieren gør hende også til en rigtig god sparringspartner, når et dagsprogram for f.eks. konferencer skal tilrettelægges.

Kompetencer

Dansk politik – grundigt kendskab og dagsaktuel viden om den politiske udvikling. Som journalist dækker MVU aktuelle politiske emner og samfundsudviklingen gennem de sidste mange og har lavet talrige politiske interviews gennem årene både på programmer som f.eks. Debatten, Profilen, Detektor, TV2 News, TV-avisen og seneste P1 Orientering.

International politik og sikkerhedspolitik – som studievært på bl.a. ”Ellemann/Lykketoft (TV2 News) og P1 udenrigsmagasinet ”Verdenspressen” besidder MVU dybt kendskab til udenrigspolitik og sikkerhedspolitik både herhjemme og internationalt. Senest har hun været med Det Udenrigspolitiske Selskabs tur til Grønland med sikkerhedspolitik i Arktis som tema.

Socialpolitik, unge, integration, minoriteter, menneskerettigheder er blandt de emner, som optager MVU meget – også på civilsamfundsplan. Hun kender og forstår opgaven med at klæde deltagere på, som skal træde ind i debatter for første gang.

Fake News, fakta og misinformation – solidt kendskab til problematikkerne med en baggrund som vært for DR-TVs faktaprogram ”Detektor” (DR-TV) og Lex.dk’s debatserie om fake news i relation til Danmarks medlemskab af EU igennem 50 år.

Forbrugernes rettigheder – MVU har arbejdet i flere år med forbrugerrettigheder og klager som vært på forbrugermagasinerne ”Boomerang” (TV2) og som den første vært på ”Kontant” (DR)

Kvinder er den halve verden – MVU er forfatter til tre interview/portrætbøger om kvinder. ”Førstedamer” – interviews med kvinder gift med statsministre gennem tiden. ”Ikon” – portrætsamtaler med journalistiske ikoner som Ulla Therkelsen, Mette Fugl, Alice Vestergård m.fl. og senest udkom 2021 på Gyldendal ”Vi ku’ det hele – 7 portrætter af levet liv”, portræt af den første generation af kvinder, som fik en selvstændighed karriere (Kirsten Thorup, Marianne Jelved, Kirsten Olesen, Anne Knudsen m.fl.)

Medier – MVU har været vært på en lang række debatter om mediepolitik og emner – bl.a. som vært på ”Presselogen” (TV2 News) og ”Mennesker og medier” (P1)

Taler flydende engelsk.

Uforpligtende forespørgsel på Mette Vibe Utzon

3

Referencer

Jan Snejbjerg Jensen

SSP samrådet

Mette Vibe Utzon fremstod som yderst kompetent og professionel moderator i hele processen omkring vores paneldebat.

Jan Snejbjerg Jensen

SSP samrådet

Mette Vibe Utzon fremstod som yderst kompetent og professionel moderator i hele processen omkring vores paneldebat.

Tidligere events

Rockwool Fondens konference om fremtidens aldrende befolkning

2023

Rockwool Fondens konference om fremtidens aldrende befolkning

2023

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder