Uforpligtende forespørgsel på Mai Zeilund
luk
Start 9 Moderator 9 Mai Zeilund

Mai Zeilund

Mai Zeilund

Mai Zeilund (f. 1974) er en rutineret ordstyrer med mange års erfaring som erhvervsjournalist og tv-vært. Mai forstår at få gjort komplekse emner forståelige og interessante og er god til at få salen inddraget.

Mai Zeilund har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, TV2 Business og Berlingske Business som erhvervsjournalist og TV-vært og har stor erfaring med at interviewe topchefer og analytikere.

Hendes faglighed er især stærk på disse områder:

–Finans, økonomi og erhvervsliv. Hun har en stærk evne til at formidle komplekse emner og det er naturligt for hende at gøre tekniske termer og tal tilgængelige og interessante – gerne med et glimt i øjet. Hun har i mange år arbejdet med disse emner på Dagbladet Børsen.

– Klima, ESG, energi og bæredygtighed. Bl.a. som rådgiver for den Europæiske Investeringsbank, EIB, har Mai en stor indsigt i det politiske arbejde og lovgivning, der ligger bag den klimapolitiske dagsorden.

–Iværksætteri, børsnoteringer og finansiering. Mai har i mange år dækket vækstvirksomheder og børsnoteringer, og hun forstår de mekanismer og udfordringer, der kan opstå.

–Ledelse, organisation og arbejdsmarked. Som journalist har Mai skrevet om ledelse og interviewet topchefer både internationalt og i Danmark om emnet i mange år.

Du vil møde

En velforberedt moderator, der er sparringspartner, og som kommer med input og forslag i forberedelsen af konferencen. Hun sætter en dyd i at holde en rød tråd i konferencen og samtidig gøre den dynamisk. Derudover er hun mester i at tiden og talerne ikke løber af sporet hverken emne- eller tidsmæssigt.

Mai Zeilund kan både afholde konferencer på dansk og engelsk.

Uforpligtende forespørgsel på Mai Zeilund

Se referencer og events her
3

Relaterede moderatorer

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Family Business event 2024 – PRICEWATERHOUSECOOPERS

2024

Compliance nu og i fremtiden

2024

International finansiel bæredygtighed, Sustain Tomorrow – Danske Bank

2023

Seminar for tillidsvalgte, Finansforbundet Nordea

2023

Valgmøde, Dansk Sygeplejeråd

2023

Vis flere

Family Business event 2024 – PRICEWATERHOUSECOOPERS

2024

Vis flere

Foredag

Hvad siger moderator.dk’s kunder