Uforpligtende forespørgsel på Johan Engbo
luk
Start 9 Moderator 9 Johan Engbo

Johan Engbo

Johan Engbo

Johan Engbo er journalist, TV-vært og leder med over 20 års erfaring i den danske mediebranche.

Som nyhedsvært på TV2 NEWS er han bl.a. vært på udenrigsmagasinet Verden ifølge News og det daglige nyhedsmagasin News & Co. Johan er også vært på dækning af valg i både Danmark og i udlandet og bestyrer debatter om både politik, samfundsforhold og internationale forhold.

Johan Engbo er en erfaren leder og har tidligere været udlandschef i DR og chef på TV AVISEN samt redaktør på TV AVISEN og 21 SØNDAG.

Endvidere har han bl.a. været TV-reporter på udenrigsmagasinet Horisont, på 21 SØNDAG, TV AVISEN og på Deadline.

Johan er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense med en lederuddannelse fra INSEAD og en Mini MBA i Leadership, Strategy, marketing, finance & innovation fra UCLA Anderson School of Management og IESE Business School.

Særlige interesser

Johan Engbo er som nyhedsvært på TV2 NEWS bredt orienteret og skal kunne dække alle væsentlige emner men har særligt fokus på verden omkring os – bl.a. på international politik, samfundsforhold og klimaforandringer. Johan er stærk på dansk politik, økonomi og erhverv og har som leder i mediebranchen stor erfaring med og interesse for ledelse, innovation og teknologi.

Johan fokuserer på – med sin oprigtige nysgerrighed og personlige tilgang – at udfordre både de utrænede og de stærke debattører og oplægsholdere, så de fremstår tydelige i deres budskaber.

Du vil møde

En erfaren, engageret og empatisk moderator med stor menneskelig indsigt og evne til at få alle til at føle sig godt tilpas – selv når nerverne skal dulmes eller de skarpe holdninger og meninger brydes.

Johan er professionel og sætter en ære i at være velforberedt. Han bidrager gerne med at udvikle og forbedre et program og møder op med humor, skarphed, viden og integritet.

Uforpligtende forespørgsel på Johan Engbo

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder