Uforpligtende forespørgsel på Lars Trier Mogensen
luk
Start 9 Moderator 9 Lars Trier Mogensen

Lars Trier Mogensen

Lars Trier Mogensen

Ny energi med fuld energi på: Lars Trier Mogensen er Danmarks førende klima-moderator, og evner med sin solide erfaring som politisk tv-kommentator og engageret P1-radiovært at sætte strøm til alle typer af debatter om både grøn omstilling og tidens tankevækkende tendenser.
Han har en særlig evne til at åbne nørdede tekniske emner op og engagere publikum i ligefrem debat.
Lars Trier Mogensen (f. 1975) er radiovært, politisk kommentator og forfatter.
Han er vært på ‘Guld og grønne skove’ på P1 og podcasten ‘Borgen Unplugged’, samt fast politisk analytiker på dagbladet Information. Lars er en garvet, velforberedt og skarp ordstyrer, debattør og politisk historiefortæller.

Hans fuldbefarne faglighed kan tilføre skarphed og intensitet til debatarrangementer, seminarer og konferencer med fokus på nogle af følgende emnefelter:

  • Grøn omstilling: Når klima bliver konkret, bliver det også hurtigt kontroversielt. Derfor er der oplagt med flere borgermøder og øget dialog mellem myndigheder og virksomheder. Som vært på P1-programmet ‘Guld og grønne skove’ på P1 er Lars Trier Mogensen det ideelle bud til at være ordstyrer på alle former for klimadebat.
  • Lokal forsyning: Vildere vejr og øgede miljøkrav sætter i stigende grad spot på den kommunale forsyningssektor – og alt fra affald over vandforsyning til energi er pludselig forvandlet til en ny slagmark. Og netop her kommer Lars Trier Mogensens evner for alvor i spil: Han er entusiatisk optaget af alt fra nye tech-løsninger til demokratisk forankrig.
  • Bæredygtig business: Danmark har potentialet til at blive et grønt Wirtschaftswunder. Men hvad skal der til for at veksle iværksætteridéer til mere kontant indtjening? I praksis handler grøn omstilling om skatte- og erhvervspolitik, investeringer i forskning og finansielle investeringsvilkår. Lars Trier Mogensen står klar til at følge pengene.
  • Folkestyrets tilstand: Politik udfoldes som store dramaer, og både Christiansborg og de lokale byrådssale lægger scene til intriger og magtkampe. Men hvad med visionerne? Lars Trier Mogensen har været en skarp iagttager af dansk samfundsdebat i mange år, og mestrer at håndtere såvel direkte politiker-samtaler som idédebatter om aktuelle emner.

Lars Trier Mogensen har tidligere været bl.a. Christiansborg-reporter for dagbladet Information (2000-2003), lederredaktør på Politiken (2003-2013) og vært på Radio24syv (2013-2018). Kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Han har tidligere skrevet bøgerne ‘Den Store Joker’ om Donald Trump (2016), ‘For Enhver Pris’ om Lars Løkkes regering (2019) og ‘Lev med det’ om Mette Frederiksens regering (2023).

Uforpligtende forespørgsel på Lars Trier Mogensen

3

Referencer

Pernille Lisborg

Bibliotekar og arrangementskoordinator

Frederikshavn Bibliotek

Lars Trier Mogensen er en af de bedste moderatorer, vi har haft til en politisk debat. Velforberedt, kompetent, vidende og ordentlig!

Pernille Lisborg

Bibliotekar og arrangementskoordinator

Frederikshavn Bibliotek

Lars Trier Mogensen er en af de bedste moderatorer, vi har haft til en politisk debat. Velforberedt, kompetent, vidende og ordentlig!

Tidligere events

EP-debat hos ATP

2024

Folkemøde – Det grønne guld, Novo Nordisk Fonden

2023

De 29 procent” på ComExpo – en konference for fossilfri transport, DI Transport

2023

Faglig festdag, LE34

2023

Livet som politiker – i går, i dag og i morgen, Frederikshavn Bibliotek

2023

Vis flere

EP-debat hos ATP

2024

Vis flere

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder