Uforpligtende forespørgsel på Thomas Buch-Andersen
luk
Start 9 Moderator 9 Thomas Buch-Andersen

Thomas Buch-Andersen

Thomas Buch-Andersen

Vært på TV2 NEWS. Tidligere vært på DRs ”Detektor”.

Thomas Buch-Andersen er en meget populær og hyppigt benyttet ordstyrer og debatleder til arrangementer og konferencer landet over. Med stor professionalisme og præcision stiller han kritiske spørgsmål – også de svære og kræver sandfærdige svar uden spin og fordrejninger – og med et glimt i øjet, så den gode stemning bevares.

Thomas Buch-Andersen har de seneste år været vært på TV2 NEWS, bl.a. ”News & Co”. Han blev kendt som af de fleste som vært på DRs ”Detektor”, der faktatjekker politikere og meningsdannere i den aktuelle debat og konfronterer de ansvarlige med deres ytringer og argumenter. På DR1 har lavet “Spild af dine penge” og “Det er for godt til at være sandt”. Han har været kanalchef for P1 (2016-2020) og har erfaring med ledelse og strategi-udvikling.

Han har desuden erfaring som gruppe-facilitator for personlig udvikling.

Thomas har været journalist på BBC News i London. Han er cand.mag. i dansk/ filmvidenskab fra Københavns Universitet samt Master i Journalistik fra University of London. Og forfatter til flere bøger om politik og medier, bl.a. “Fup, fejl og fordrejninger” og ”Claus Hjort – strategen bag det nye Venstre”. .

Særlige interesser

Thomas Buch Andersens kompetenceområder er bl.a. politik, samfund, medier, tal og statistik, og han kan lede debatter og konferencer både på dansk og engelsk. Han desuden engageret i formidling af sundhed og underviser i yoga og meditation.

Du vil møde

TV2-værten er et oplagt valg, hvis man ønsker en knivskarp ordstyrer eller konferencier, der både kan skabe overblik og skære ind til benet i god stemning og med et glimt i øjet.

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Buch-Andersen

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder