Uforpligtende forespørgsel på Olav Skaaning Andersen
luk
Start 9 Moderator 9 Olav Skaaning Andersen

Olav Skaaning Andersen

Olav Skaaning Andersen

Olav Skaaning Andersen har de seneste 30 år arbejdet som journalist, dokumentarist, redaktør og chef i den danske mediebranche. Syv år som chefredaktør på BT, chef for DR2 Deadline, P1 Orientering og DR Sporten samt journalist og tilrettelægger af prisvindende dokumentarprogrammer på DR.

Olav Skaaning Andersen er født i Hjortsvang udenfor Vejle og uddannet cand.mag i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Arbejder nu som selvstændig konsulent, forfatter, forlagsdirektør, moderator og kommentator på Jyllands-Posten.

Særlige interesser

Olav Skaaning Andersen er dybt engageret i det danske samfund og demokratiets udvikling i en verden i opbrud, og har en særlig viden og interesse for ledelse, politik, land/by-udfordringer, sport, idrætspolitik, medier og undersøgende journalistik.

Du vil møde

En engageret og velforberedt moderator, der med ro og grundighed skaber en god og levende stemning i lokalet. Han skærer ind til benet, når det er nødvendigt og giver rum, når det er påkrævet. Han er vant til at håndtere svære forsamlinger og situationer, har en bred faglighed og bidrager med ideer og indspark i forbindelse med afviklingen af en konference eller et seminar. Er fleksibel og nem at arbejde sammen med.

Uforpligtende forespørgsel på Olav Skaaning Andersen

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Strategikonference – Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

2023

TV3: Konsulent og Executive producer på dokumentarserier

2018

DBU: Medietræning, professionelle toptrænere

2018

Folkemøde – Fire sessions for Idrættens Analyseinstitut

2017

Strategikonference – Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

2023

Vis flere

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder