Uforpligtende forespørgsel på Erkan Özden
luk
Start 9 Moderator 9 Erkan Özden

Erkan Özden

Erkan Özden

Erkan Özden (f. 1978) er nyhedsvært på TV-Avisen, DR, tidligere USA-korrespondent og rejsende reporter i katastrofe- og konfliktzoner. Han har dækket nogle af de største begivenheder i nyere tid, blandt andet tsunamien i Sydøstasien og de voldsomme jordskælv i Pakistan og senest i Tyrkiet. Erkan Özden er barn af gæstearbejdere, fra netop Tyrkiet, der kom til Danmark i begyndelsen af 1970’erne. Han er, med egne ord, en rigtig arbejderklassedreng, med en opvækst på den københavnske vestegn. Derfor har han også en naturlig interesse for den sociale og demografiske udvikling.

Som korrespondent i USA har Erkan Özden dækket alt fra primærvalg til præsidentvalgkamp og har et solidt kendskab til landet. Han har tidligere været vært på udenrigsmagasinet DR2 Udland og i det seneste år også på Krigens Døgn, i kraft hans store interesse for militærhistorie og indgående våbenkendskab. Erkan Özden er glad for naturen, har en stor interesse for jagt- og fiskeri, er fritidshåndværker og elsker at rode med gamle motorcykler. Erkan Özden er meget hjemmevant i internationale kredse og klarer uden problemer opgaver på både dansk og engelsk.

Du vil møde:

Erkan Özden er særdeles velforberedt og en seriøs ordstyrer, som vil gå langt for at finde det helt særlige ved netop dit arrangement, så det bliver den bedst mulige oplevelse. Erkan Özden værner om sin troværdighed, er balanceret og insisterer på at behandle alle gæster ordentligt, uanset standpunkt. Og under den seriøse og høflige tilgang, er der heldigvis også et stort glimt i øjet og altid plads til en frisk bemærkning.

Uforpligtende forespørgsel på Erkan Özden

Se referencer og events her
3

Relaterede moderatorer

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Hvad siger moderator.dk’s kunder