Uforpligtende forespørgsel på Verner Kristiansen
luk
Start 9 Moderator 9 Verner Kristiansen

Verner Kristiansen

Verner Kristiansen

Verner Kristiansen (født 1966) er en sikker ordstyrer, der har overblik over slagets gang fra start til slut – og overskud til at lytte til deltagerne undervejs. Det bidrager til en levende form med højt til loftet og engagement blandt deltagerne, så c. Derfor er afklaring af formål og forventninger fra arrangørers og deltageres side i fokus for de forberedelser, der sikrer en rød tråd gennem hele arrangement.

Han er uddannet som cand.comm. og har arbejdet som kampagneleder for UNICEF og som dansk diplomat med udstationeringer i Tyskland og Storbritannien. Han har desuden været chefkonsulent i Dansk Industri og ledet Mandag Morgens indsatser på innovationsområdet. I sin rådgivningsvirksomhed bruger han i dag sin omfattende erfaring med politik og kommunikation, herunder otte arbejdsår udenfor Danmark, der gør, at han lige så gerne leder møder på dansk og tysk som på engelsk.

Særligt fokus

Ordstyring med målrettet involvering af deltagerne er et typisk for Verner Kristiansens måde at arbejde på. Form og indhold skal svare til arrangørernes formål med arrangementet, og derfor trækker han på sin store erfaring med afvikling af møder, når han bliver bedt om at rådgive om tilrettelæggelse af program og proces. Han er fra naturens hånd udstyret med en sund nysgerrig og især stærk på temaer som:

  • Danmark i verden – nordisk sikkerhed, europæisk integration, udviklingssamarbejde
  • Grøn omstilling – borgerinvolvering og dialog om hvad bæredygtighed indebærer
  • Erhvervsudvikling– produktudvikling, innovation og medarbejderinddragelse
  • Civilsamfund – menneskerettigheder, ligestilling, integration og rettigheder
  • Kultur – forretningsmodeller og ledelsesudvikling

Uforpligtende forespørgsel på Verner Kristiansen

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder