Uforpligtende forespørgsel på Lillian Gjerulf Kretz
luk
Start 9 Moderator 9 Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz

Journalist, forfatter og moderator.

Hun var DR’s korrespondent i USA fra 2017-2023. Fra 2023 er hun igen blevet vært på TV-avisen, endvidere skal hun være med til at dække store internationale begivenheder.

Hun har rapporteret fra brændpunkter som Afghanistan, Afrika og Libanon. Hun har stået i spidsen for en række af stationens store satsninger som folketingsvalg og programmet ”Året, der gik”.

I oktober 2009 fulgte en milliard tv-seere verden over med, da Lillian Gjerulf Kretz var vært ved den Internationale Olympiske Komités konference i København. Her kunne hun sammen med sin medvært fra BBC afsløre, at Rio bliver værtsby for OL i 2016.

Lillian Gjerulf Kretz har tilrettelagt dokumentarprogrammer til både radio og tv – bl.a. serien ”De skrev Historie” med ti verdensledere i den varme stol. Serien blev solgt til en lang række lande. Derudover har hun dækket nationale og internationale begivenheder direkte som f.eks. indsættelsen af den amerikanske præsident.

Lillian Gjerulf har stor erfaring som moderator, debattør og konferencier og mestrer den kritiske tilgang med god stemning på en og samme tid.

Uforpligtende forespørgsel på Lillian Gjerulf Kretz

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Tidligere events på vej....
Tidligere events på vej....

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder