Uforpligtende forespørgsel på Astrid Berg
luk
Start 9 Moderator 9 Astrid Berg

Astrid Berg

Astrid Berg

Astrid Berg er vært på P1 og DEADLINE på DR, endvidere har hun også nyhedvært på TV2 NEWS, hvor hun bl.a. har bestyret mediemagasinet Presselogen og udenrigsmagasinet Verden ifølge Trump.

Astrid har tidligere arbejdet som vært på DR2 Morgen og DR2 Dagen. Før det arbejdede hun for DR i Spanien fra 2011-2014.

Astrid har læst film-og medievidenskab og statskundskab på Københavns Universitet og har en overbygning i politisk kommunikation fra Universidad Rey Juan Carlos i Madrid.

Særlige interesser

Astrid har stor erfaring i at moderere debatter og sætter det højt at skabe en nærværende debat. Astrid er især optaget af internationale forhold, politik og ligestilling, men arbejder også til hverdag med alt fra sundhed til uddannelse, bæredygtig udvikling og teknologi.

Du vil møde

Astrid er engageret, grundig og uformel. Hun er yderst optaget af at tilegne sig stoffet og deltager aktivt i forberedelse af arrangementet. Under interviewet er hun god til at holde fokus og samtidig være nysgerrig på det, der opstår undervejs. Paneldeltagere beskriver, at de føler sig i godt selskab. Astrid kommer med et stort vidensgrundlag og evner at formidle kompliceret stof, så det bliver let og ligetil.

Astrid modererer på dansk, engelsk og spansk

Uforpligtende forespørgsel på Astrid Berg

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Ledelsesambassadørenes generationspanel – Medarbejder – og Kompetencestyrelsen

2023

Folketingsdebat på ITU – IT-universitetet

2022

Ledelsesambassadørenes generationspanel – Medarbejder – og Kompetencestyrelsen

2023

Vis flere

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder