Uforpligtende forespørgsel på Anne Sophia Hermansen
luk
Start 9 Moderator 9 Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen, kulturkommentator og samfundsdebattør

Anne Sophia er vært for debatter, saloner og arrangementer i hele Danmark. Hun er uddannet litteraturhistoriker og har været debat- og kulturredaktør på Berlingske og er i dag kulturkommentator ved Weekendavisen. Hun er en vært med stor viden og personlighed.

Hendes faglighed er især stærk på følgende områder:

Kultur, trivsel og dannelse. Hun har i mange år faciliteret debatter og samtaler for kulturlivet, på folkemøder og højskoler om kulturpolitik, arkitektur, kunst og unges trivsel. Hun bestræber sig på at få paneldeltagere til at komme med løsninger og perspektiver, men også på at gøre samtalen levende og vedkommende for publikum. Hertil kommer, at hun selv har bidraget til samfundsdebatten i 15 år og har en dyb indsigt i kultur- og værdidebatter.

Godt værtsskab. Hun foretrækkes som konferencier til arrangementer, hvor man gerne vil give publikum en oplevelse med substans og kant. Hun har stor erfaring med at interviewe ledere, politikere og kulturprofiler og især med at få dem til at træde frem som mennesker med værdier og holdninger til livets store spørgsmål. Hun skaber rum for, at man kan blive oplyst og gerne også rørt.

Ligestilling. Hun moderer debatter for virksomheder om diversitet og mangfoldighed med et klart fokus på, hvordan indsatserne kan forbedres og udmunde i resultater til gavn for alle. Fra rekruttering og talentpleje til kønskvoter og bedre work/life-balance. Også her trækker hun på sin indsigt i ligestillingspolitik og fra sine mange år som leder i finans- og mediebranchen.

Litteratur. Hun er magister i litteraturhistorie og har i 25 år anmeldt bøger for Weekendavisen, Berlingske og Fyens Stiftstidende. Når der er BogForum, er hun en populær samtalepartner for landets forfattere. Hun tilvælges også som moderator, når litteraturen og bibliotekernes rolle er til debat.

Endelig holder hun selv foredrag om tidsånd og eksistens og er ofte åbningstaler i forbindelse med kunstudstillinger, årsmøder og erhvervstræf. Hun optræder også som kommentator i radio- og tvprogrammer og er mange gange blevet fremhævet som en af de debattører med størst indflydelse på samfundsdebatten.

Uforpligtende forespørgsel på Anne Sophia Hermansen

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Folkemøde – Den sociale slagside i verdens bedste pensionssystem, PenSam

2023

Folkemøde – Den sociale slagside i verdens bedste pensionssystem, PenSam

2023

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder