Uforpligtende forespørgsel på Clement Kjersgaard
luk
Start 9 Moderator 9 Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

TV-vært, journalist, foredragsholder samt chefredaktør og udgiver af det storpolitiske magasin RÆSON. Clement har siden 2004 været vært på en række banebrydende og højaktuelle programmer. Første gang vi oplevede ham i værtsrollen var i DR2s banebrydende tv-program, “Tal Med Gud” (2004), hvor åndelige ledere fra små og større trosretninger i Danmark har svaret på seernes spørgsmål. Efterfølgende har Clement været værst på en lang række aktuelle programmer som Clement Kontra, Deadline, Debatten på DR, Clement: Fredag til fredag, Clement Søndag og Vi ses hos Clement.
Clement modtog som den første Hal Kock prisen i 2005 for sit bidrag til demokratidebatten og i 2011 modtog han publicistprisen.

Særlige interesser

Clements særlige interesse ligger i den brede demokratiske debat. Derudover er internationale relationer og særligt amerikansk og europæisk politik områder hvor Clement har markeret sig blandt andet med bogudgivelser.

Du vil møde

En yderst forberedt moderator, med en markant stil der giver med og modspil til deltagerne i debatten. Clement er meget dygtig til at bruge pludseligt opståede momenter og samtidig sørge for at dagsprogrammets tidsplan overholdes. Clement kan få gang i debatten både når publikum er en blandet skare af faggrupper eller når konferencens målgruppe er en smal faglig målgruppe.

Uforpligtende forespørgsel på Clement Kjersgaard

3

Referencer

Referencer er på vej...
Referencer er på vej...

Tidligere events

Midtvejsdebatten – Vejle Byråd – Vejle Kommune

2023

Erhvervskonference, Albertslund Kommune

2023

Sweco Fagdag

2022

Valgmøde – Erhvervs- og Industriforeningen i Helsingør

2021

Midtvejsdebatten – Vejle Byråd – Vejle Kommune

2023

Vis flere

Foredag

Relaterede moderatorer

Hvad siger moderator.dk’s kunder